Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

29 maart Doortrappen

Wij(k) fietsen veilig!

Op woensdag 29 maart vindt in Wijk bij Duurstede op het sportpark Mariënhoeve een ‘Doortrap’ evenement plaats!

Tijdens dit evenement staat ‘fietsveiligheid’ en ‘veilig op de pedalen staan’ hoog in het vaandel. U bent van harte welkom!

Onder leiding van Marjolein Kuijt (fysiotherapeut) gaan we aan de slag met de fietsvalpreventietraining. Tijdens de training vertelt Marjolein over wat er kan veranderen als u ouder wordt, wat u hier zelf aan kunt doen en hoe u goed voorbereid op weg gaat. Naast de tips die u krijgt wat u het beste kunt doen als u toch bent gevallen, staan het voorkomen van fietsongevallen en de eigen kracht oefeningen om fit op de fiets te blijven centraal.

Daarnaast zal er onder leiding van Frans Lueb (fietsdocent) een fietsvaardigheidsparcours af te leggen zijn, neem dus uw eigen fiets mee! Voor de fanatiekelingen onder ons is er een mogelijkheid om de middag af te sluiten met een fietstocht van circa 20 km door de gemeente Wijk bij Duurstede.

Bernhard van Fietsdomein is ook aanwezig voor o.a. informatie over fietshelmen en advies over uw optimale fietshouding.

Rond 12:30u is er een lunch voor u geregeld.

 

Aanmelden Mail uw naam met ‘Ik wil veiliger fietsen tot mijn 100ste’ naar info@stichting-binding.nl of bel naar het loket van stichting Binding 0343-473070.

 

  • Wanneer: woensdag 29 maart 2023

  • Tijdstip: van 10:45 tot ±15:00u

  • Voor wie: voor iedereen die veiliger op de fiets wilt zitten.

  • Locatie: sportpark Mariënhoeve (Lekdijk Oost 15a)

  • Kosten: €7,50 per persoon inclusief lunch. Betalen: pinnen of contant op de dag zelf.

 

Meer informatie Wilt u meer informatie over de workshop of over Doortrappen in het algemeen? Neem dan contact op met Roben Schenk, stichting Wijksport, mail: Roben@stichtingwijksport.nl tel: 06-33567036. Of stichting Binding, mail: info@stichting-binding.nl tel: 0343-473070

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief