Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Service

Onderhoud en Reparaties:
Bij Fietsdomein kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw (elektrische) fiets. Onze vakbekwame medewerkers staan voor u klaar om uw tweewieler weer in topconditie te brengen.
En als u uw fiets in de ochtend brengt, dan is deze in de meeste gevallen in de middag weer klaar. Voor onderhoudsbeurten of grote reparaties dient het de aanbeveling om eerst een afspraak te maken.

Sportieve fietsen:
Ook voor racefietsen, mountainbikes en hybridefietsen staan wij ons mannetje. Regelmatig volgt ons personeel de laatste ontwikkelingen op fietsgebied, door deel te nemen aan opleidingen, cursussen en trainingen.

Snel service
Mocht u een lekke band hebben of een ander klein mankement aan uw fiets, dan proberen wij dit gelijk te repareren terwijl u even een boodschap doet in de stad of wat lekkers drinkt in onze koffiehoek. Tevens kunt u gebruik maken van onze gratis WIFI!

 


Gratis haal- en brengservice!
Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om uw fiets (zelf) te brengen voor onderhoud of reparatie. Daarom hebben wij onze haal- en brengservice. Schroom niet en neem contact met ons op. Wij komen uw tweewieler halen (in een straal van 20 kilometer rondom Fietsdomein) en na de reparatie brengen wij deze weer netjes thuis. Deze service is ook ECHTE service want het is gratis!

Gratis (elektrische) leenfiets
Komt u uw fiets brengen voor onderhoud of reparatie? Wij hebben voor u gratis een leenfiets ter beschikking. Zowel elektrisch als gewoon. En mocht het voorkomen dat uw fiets bijvoorbeeld gestolen is en even moet wachten op uw nieuwe fiets, ook dan zijn wij niet moeilijk, en krijgt u een leenfiets om tijdelijk toch uit de voeten te kunnen.

Cadeautip: Een Fietsdomein Cadeaukaart!
Wil je iemand verrassen met een leuk fiets gerelateerd cadeau, maar weet je niet precies wat? Wij hebben cadeaubonnen vanaf 5 euro en pakken deze feestelijk in. Dus wie weet is dit een leuke cadeautip!

Huurfietsen
Fietsdomein in Wijk bij Duurstede is het juiste adres om uw fietsen te huren voor een prachtige rit in het Rijn en Lek gebied, de Betuwe of het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Als u de bijvoorbeeld de Betuwe wilt ontdekken gaat u varend over de Lek met het Wijkse Veer naar Rijswijk. Of een mooie tocht over de dijk richting Amerongen, waar je heerlijk het bos in kan fietsen. Meer informatie onder het kopje huurfietsen.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief