Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Margo doet mee aan de Alpe d’HuZes!

Ik doe mee aan de Alpe d’HuZes!

 

In de afgelopen jaren heb ik een aantal sportieve doelen gehad en bereikt. Vaak heb ik me afgevraagd dit eens te koppelen aan een goed doel, maar vragen om geld is niet mijn sterkste kant. Naast mijn werk bij fietsdomein, heb ik een baan in de zorg. Daar zie ik al jaren veel ellende als gevolg van kanker, maar ook in mijn naaste omgeving ontvingen te veel mensen in de afgelopen periode slecht nieuws en staat het leven op zijn kop. En helaas geldt dit niet alleen voor de mensen in mijn omgeving. Wat je ook probeert voor de ander te betekenen, het gevoel van machteloosheid blijft, maar ik zie ook dat er nog winst behaald wordt uit onderzoek en behandeling.

Dus wat nou, niet vragen om geld??? Tijd om een sportief doel te koppelen aan een heel mooi doel! Daarom doe ook ik mee aan Alpe d’HuZes, zodat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Daarvoor is veel geld nodig, mijn doel is minimaal 3x en max 6x de beklimming op de racefiets te gaan doen op 6 juni 2024. Ik ga dat doen met een team van nog 6 mannen uit de Betuwe onder de naam “Alpe du Flip”.

 

Wil jij mij ook steunen voor deze actie? Gebruik dan onderstaande link voor het doen van een donatie. Bij voorbaat dank!

 

 https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MargoEkeren-Knijff

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief