Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Henk van Dijk ondernemer van het jaar 2021!

Artikel uit 't Groentje:

WIJK BIJ DUURSTEDE Voor de vijfde keer op rij heeft Ondernemerinwijk.nl de ondernemer van het jaar verkiezing georganiseerd. De laatste jaren niet op de feestelijke wijze zoals dat in de beginperiode gebeurde, maar in verband met Covid iets ingetogener. De eer is er niet minder om. Dit jaar komt deze titel toe aan ondernemer Henk van Dijk van Fietsdomein. 

Ondernemer van het jaar worden, dat betekent structureel kwaliteit leveren, zowel in advies als service. Niemand kan dat beter beoordelen dan de klant. Fietsdomein is één van de ondernemers die zich kwetsbaar opstelt door alle klanten te vragen een onafhankelijke beoordeling te schrijven. Dit hebben ruim 200 mensen gedaan. „Je kunt in het geval van Fietsdomein spreken over een ‘oeuvre’ prijs, meerdere jaren zijn zij genomineerd, maar in voorgaande jaren ging een andere ondernemer met de titel aan de haal.” Aldus De Ligt, initiatiefnemer van Ondernemerinwijk.nl „Fietsdomein heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en bovendien door diverse sponsoring ook nog eens sociaal betrokken. Dit wordt door de Wijkse gemeenschap gewaardeerd en maakt het mogelijk dat er onlangs zelfs een tweede vestiging is geopend.”

Ook kans maken op zo’n Wijkse cadeaukaart? Dat kan door een eerlijke mening achter te laten op de website ondernemerinwijk.nl Een kleine moeite voor de klant, van grote waarde voor de lokale ondernemers. Ook kritiek wordt gewaardeerd, een klacht is immers een kans om het nog beter te doen. Fietsdomein verloot zelf ook een paar keer per jaar een cadeaukaart of prijs onder alle review schrijvers van Fietsdomein!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief