Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Gratis 5 jaar garantie!

Gratis 5 jaar garantie bij elke nieuwe E-Bike vanaf €2495,=

 

Vanaf heden geven wij standaard op elke nieuwe E-Bike die u bij ons koopt 5 jaar garantie t.w.v.            € 259,00. Deze garantie hebben wij ondergebracht bij E-BikeGarantie by CarGarantie. Dit is een product van CG CarGarantie Versicherungs-AG. Deze maatschappij is één van de toonaangevende en meest ervaren garantiespecialisten in Europa. ( Met uitzondering van E-bike's welke in de aanbieding zijn, alleen geldig bij E-bikes vanaf € 2495,= en koopt u een fiets via een fietsplan, dan is de extra garantie ook niet mogelijk)

 

U heeft vanaf nu dus 5 jaar garantie op uw fiets en dit geldt voor veel onderdelen van uw fiets maar zeker ook voor de accu, motor en display. De vergoeding voor de accu is het 4de en 5de jaar 50%. Met uitzondering van ons eigen merk, Lugano, dan is de vergoeding ook het 4de en 5de jaar 100%!

 

Vijf jaar lang onbezorgd fietsplezier!

 

Mocht er reparatie nodig zijn, dan neemt u contact op met Fietsdomein en wij regelen alles voor u.

 

Mooi om te weten: bij een nieuwe eigenaar binnen de looptijd van 5 jaar is de E-BikeGarantie overdraagbaar.

 

Heeft u al een e-bike in uw bezit en is deze niet ouder dan 2 jaar, ook dan kan u een 5 jarige E-Bike Garantie by CarGarantie afsluiten. De kosten bedragen normaal hiervoor €259,=, wij bieden u deze mogelijkheid aan voor €199,=. Mits de fiets bij ons is gekocht. Als u de fiets bij een andere dealer hebt gekocht, kunt u toch de 5 jaar garantie afsluiten maar dan voor de normale prijs van €259,=!

 

Wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief